Om oss

Det enda vi vet om framtiden är att den kommer att se annorlunda ut. Därför måste en skola också jobba lite annorlunda för att förbereda barn och unga för framtiden.

Tågaborgsskolan är en ny F-9 skola med plats för 550 elever. Det är inte bara skolbyggnaden som är ny utan även innehållet. Tillsammans gör vi de 7555 timmar som F-9 utgör meningsfulla.

Nya möjligheter att utbilda dig

Tågaborgsskolan är en nytänkande grundskola för dig i årskurs F-9 – med lärare som ständigt utmanar och nya kreativa lokaler på en longboards avstånd från Helsingborgs stadskärna. Vi har nyfikenhet på schemat och höga förväntningar på våra elever. Hos oss får du redskap att tänka skickligt och på riktigt. Vi tar vara på dina talanger så att du kan förverkliga dina drömmar – nu och i framtiden.